Gratis bezorgd
Vanaf € 49,95 in België
 
 
 
 
 

Privacy

Caipan Benelux  respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Caipan Benelux. In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van de bestellingen, zoals bestel-, bezorg- en betalingsgegevens. Tevens wordt het klantenbestand voor marketingdoeleinden gebruikt, o.a.:

  • Verstrekken van informatie over interessante aanbiedingen. Indien u dit niet wenst kunt u ons dit laten weten via info@caipan.nl of per telefoon (+31) 518 - 40 23 35.

Van bezoekers aan de website van Caipan Benelux worden algemene gegevens bijgehouden, zoals de gegevens met betrekking tot de meest opgevraagde pagina's van de website of de aangeboden producten etc. Het doel ervan is om de inrichting van de website te optimaliseren en beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze bezoekers. In de regel zijn deze gegevens niet tot een persoon te herleiden.

Contact
Indien u wenst te reageren op ons privacybeleid, kun u contact met ons opnemen

  • Per e-mail: info@caipan.nl
  • Per telefoon: (+31) 518 - 40 23 35
  • Per brief: Hamerenweg 8, 9077 TW Vrouwenparochie.